Tilmelding til Harzenturen

Indbydelse og tilmelding til Harzentur 2019.

Turen kommer til at foregå fra den 15. til den 18. august.

 

Vi gentager tidligere års succesfulde tur, og derfor skal vi som sædvanlig bo på det hyggelige hotel Zur Erholung som ligger på Lauterbergstrasse 10, i Braunlage. Læs om hotellet  og om byen HER 

Se billeder fra Harzentur 2018 HER 

 

Prisen er fastsat til 1200.- kr. for delt dobbeltværelse, eller Department, og 1300.- kr. hvis enkeltværelse ønskes. Prisen er inkl. transport af cykler og ½ pension.

Betaling, og dermed bindende tilmelding, skal ske senest Sct. Hans den 23. juni 2019.

Deltagerbetalingen indsættes på vores konto i Frøs Sparekasse, kontonr. 9738-0004364554 eller via mobilpay: ? (Husk at notere navn og "Harzen" i beskedfeltet)

 

Prisen er excl. persontransport som foregår i privatbiler (4 personer pr. bil). Kørselsudgifterne fordeles ligeligt, men bilejerne kører "gratis". Opkrævning af kørepenge sker på hotellet, så husk at medbringe kontanter. Det bliver som regel ikke over 300.- kr. eller 40 Euro...

 

Deltagerne deles op i hold, så vidt muligt efter niveau, og der arrangeres fælles ture i det flotte Harzen landskab. Det bliver en kort tur torsdag eftermiddag, en lang tur om fredagen og ligeledes en lang tur om lørdagen.

Søndag morgen, efter morgenkaffen, kører vi så hjem til DK igen.

 

Der tilbydes igen 2 forskellige ruter pr. dag. En A rute og en B rute.

 

B ruten er til jer som til daglig kører på hold 4, eller til dig som bare rigtig gerne vil med, men er usikker på om niveauet på A ruten er for hård.

Kontrolfelter

Du skal have javascript aktiveret for at kunne sende formularen!

Kontrolfelter

Undlad at udfylde dette felt - tak!

Indtast årstallet for i år

Tilmelding til Harzenturen

Kan skrives i felterne herover

Medlemsantal

 

Vi er 123 medlemmer