ÅRSHJUL 2022/23: - Uge 7 2023, Tur til Mont Ventoux

Ventoux 2023

Invitation til Frankrigstur 

Hermed invitation til Frankrigstur uge 7, 2023 (11./2. - 19./2.) 

Turen skal ses som en form for booster til foråret, og alle der kunne tænke sig at opleve det "skallede bjerg" og den sydfranske egn i Provence, er velkommen.

Ole Bladt-Hansen er kendt i området, og vil agere guide, også gerne på en vinsmagningstur eller andet, som kunne have interesse.

Vi har forhånds reserveret en bolig til 10 personer, som ligger for foden af Mont Ventoux. Hvis der er større interesse end det, finder vi sagtens flere indkvarteringsmuligheder. Klik HER og læs om huset, egnen og muligheder for cykeloplevelser og udflugter i området.

Prisen for leje af boligen er 1500 Euro, som fordeles mellem deltagerne. Vi sørger selv for forplejning, som kommer oveni huslejen.

Transportform, bil eller fly, aftales med dem som gerne vil med, det er også muligt at slutte sig til senere, hvis lørdag den 11./2. ikke er en mulighed. 

Det er muligt at leje cykler dernede, men fælles cykeltransport kan arrangeres.

Udfyld og send formularen senest den 11./11. hvis du er interesseret. Umiddelbart efter denne dato vil detaljerne blive planlagt og du får besked.

OBS: Hvis du kan se/læse denne tekst, kan du desværre ikke sende besked via denne formular!
Det kan skyldes at du ikke har aktiveret javascript, eller at du generelt ikke tillader cookies.
Det kan også skyldes at du benytter en gammel uddateret browser som f.eks. Internet Explorer.

Failed

Medlemsantal

105 medlemmer

Bannersponsorer

Kunne dit firma tænke sig at være en del af Ribe Cycle Club - samt hjælpe klubben økonomisk til gennemførelse af nogle af klubbens arrangementer, kan du med en bannersponsoraftale bidrage hertil - læs nærmere HER 

Hoved    /

 

tøjsponsorer

 

Arrangement sponsorer