"ÅRSHJUL" 2020:  lør. 18.7. Lang lørdag - lør. 8.8. Lang lørdag -  tors 13.8 til søn. 16.8 Harzentur - sept. Silkeborgtur.(AFLYST)

Tilmelding til Harzen-tour 2020

Indbydelse og tilmelding til Harzen 2020.

Turen kommer til at foregå fra den 13. til den 16. august.

 

Vi gentager tidligere års succesfulde tradition, og derfor skal vi som sædvanlig bo på det hyggelige hotel Zur Erholung, som ligger på Lauterbergstrasse 10 i Braunlage.

 

Prisen er fastsat til 1200.- kr. for delt dobbeltværelse, eller Department, og 1300.- kr. hvis enkeltværelse ønskes. Der er kun et begrænst antal enkeltværelser til rådighed. Prisen er inkl. transport af cykler og ½ pension.

Betaling, og dermed bindende tilmelding, skal ske senest Sct. Hans den 23. juni 2020.

Deltagerbetalingen indsættes på vores konto i Frøs Sparekasse, kontonr. 9738-0004364554 (Husk at notere "Harzen" i beskedfeltet)

(Hvis vi bliver nødsaget til at aflyse turen, betales hele deltagerbetalingen tilbage)

 

Prisen er excl. persontransport som foregår i privatbiler (4 personer pr. bil). Kørselsudgifterne fordeles ligeligt, men bilejerne kører "gratis". Opkrævning af kørepenge sker på hotellet. Det bliver som regel ikke over 300.- kr. eller 40 Euro...

 

Deltagerne deles op i hold, så vidt muligt efter niveau, og der arrangeres fælles ture i det flotte Harzen landskab. Der bliver cyklet en kort tur torsdag eftermiddag, en lang tur om fredagen og ligeledes en lang tur om lørdagen.

Søndag morgen, efter morgenkaffen, kører vi så nord på igen.

 

Der tilbydes igen 2 forskellige ruter pr. dag. En A rute og en B rute.

 

B ruten er til jer som til daglig kører på hold 4, eller til dig som bare rigtig gerne vil med, men er usikker på om niveauet på A ruten er for hård.

Kontrolfelter

Du skal have javascript aktiveret for at kunne sende formularen!

Kontrolfelter

Undlad at udfylde dette felt - tak!

Indtast årstallet for i år

Tilmelding til Harzen-tour 2020

Kan skrives i felterne herover.

Medlemsantal

 

Vi er 107 medlemmer

Aktivitetskalender

Bannersponsorer

Kunne dit firma tænke sig at være en del af Ribe Cycle Club - samt hjælpe klubben økonomisk til gennemførelse af nogle af klubbens arrangementer, kan du med en bannersponsoraftale bidrage hertil - læs nærmere HER 

Hoved    /

 

tøjsponsorer

 

 

 

Arrangement sponsorer