"ÅRSHJUL 2021": Lørdag d. 7./8., lang lørdag (Vorbasseturen). - Torsdag d. 19. til søndag d. 22./8., Harzentur. - Fredag d. 10./9. til søndag d. 12./9. Silkeborgtur - Lørdag d. 30./10., sæsonafslutningstur...

Tilmelding til Harzen-tour 2021

Indbydelse og tilmelding til Harzen 2021.

Paul fra Harzenudvalget har været i telefonkontakt med frau Winkel fra hotel Zur Erhlung, og hun glæder sig til at kunne byde os velkommen til august.

Tilmeld dig gerne nu, så vi kan lodde stemningen, men senest 1. juli, du skal først betale og dermed bekræfte primo juli.

Turen kommer til at foregå fra den 19. til den 22. august.

 

Vi skal igen bo på det hyggelige hotel Zur Erholung, som ligger på Lauterbergstrasse 10 i Braunlage.

 

Prisen er fastsat til 1200.- kr. for delt dobbeltværelse, eller Departement, og 1300.- kr. hvis enkeltværelse ønskes. Der er kun et begrænst antal enkeltværelser til rådighed på hotellet. Prisen er inkl. transport af cykler og ½ pension.

I starten af Juli tager vi igen bestik af om coronasituationen er således, at tyskerne stadig vil / kan tage imod os. Vi sender herefter besked til de tilmeldte, hvor vi i givet fald vil bede om deltagerbetalig og dermed bekræftelse på at du deltager.

Deltagerbetalingen indsættes på vores konto i Frøs Sparekasse, kontonr. 9738-0004364554 (Husk at notere "Harzen" i beskedfeltet)

(Hvis vi senere bliver nødsaget til at aflyse turen, betales hele beløbet tilbage)

 

Prisen er excl. persontransport som foregår i privatbiler (4 personer pr. bil). Kørselsudgifterne fordeles ligeligt, men bilejerne kører "gratis". Opkrævning af kørepenge sker på hotellet. Det bliver som regel ikke over 300.- kr pr. næse.

 

Deltagerne deles op i hold, så vidt muligt efter niveau, og der arrangeres fælles ture i det flotte Harzen landskab. Der bliver cyklet en kort tur torsdag eftermiddag, en lang tur om fredagen og ligeledes en lang tur om lørdagen.

Søndag morgen, efter morgenkaffen, kører vi så nord på igen.

 

Der tilbydes igen 2 forskellige ruter pr. dag. En A rute og en B rute.

 

B ruten er tiltænkt dig, som bare rigtig gerne vil med, men er usikker på om niveauet på A ruten er for hård.

OBS: Hvis du kan se/læse denne tekst, kan du desværre ikke sende besked via denne formular!
Det kan skyldes at du ikke har aktiveret javascript, eller at du generelt ikke tillader cookies.
Det kan også skyldes at du benytter en gammel uddateret browser som f.eks. Internet Explorer.

Bemærkninger i øvrigt:
Kan skrives i felterne herover.

Failed

Medlemsantal

113 medlemmer

Bannersponsorer

Kunne dit firma tænke sig at være en del af Ribe Cycle Club - samt hjælpe klubben økonomisk til gennemførelse af nogle af klubbens arrangementer, kan du med en bannersponsoraftale bidrage hertil - læs nærmere HER 

Hoved    /

 

tøjsponsorer

 

 

 

Arrangement sponsorer